menu

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Συνέλευση για την λίμνη Ιλαρίωνα στην Παλιουριά Γρεβενών

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην Παλιουριά λαϊκή συνέλευση για τα ζητήματα που αφορούν την Λίμνη Ιλαρίωνα, παρουσία εκπροσώπων της ΔΕΗ. Στην συνέλευση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Δεσκάτης, Δημήτρης Κόττας, οι Αντιδήμαρχοι Κοσμίδης Παναγιώτης και Λάχανος Κώστας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κερασίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Λάμπρος Παλάντζας. Επίσης παρευρέθησαν οι πρόεδροι της ↴↴↴ 

Παλιουριάς και της Παναγίας Παπαχρήστος Χρήστος και Τσιούγκος Στέργιος. Σημαντική ήταν η παρουσία του Δημάρχου Αργιθέας και προέδρου του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες κ. Ανδρέα Στεργίου.

Στην συζήτηση τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή από την Λίμνη. Ο κ. Στέργιου δεσμεύτηκε πως μαζί με τον Δήμαρχο και το μέλος του ΔΣ του Δικτύου Λάμπρο Παλάντζα θα θέσουν τα ζητήματα στο υψηλότερο επίπεδο δηλαδή στην διοίκηση της ΔΕΗ και στον αρμόδιο Υπουργό.

Ο Δήμος Δεσκάτης θα πρωτοστατήσει στην συγκρότηση ενός νέου διεκδικητικού πλαισίου που θα αντιμετωπίσει τα παλιά και τα νέα προβλήματα που προήλθαν από την λίμνη και θα δώσει πραγματική αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή.

 

Γραφείο Τύπου Δημάρχου











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *