menu

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Επισκέψεις εκπροσώπων του δήμου Δεσκάτης στα Υπουργεία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Στις 30-10-2023 και στις 31-10-2023, ο δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτριος Κορδίλας, συνοδευόμενος από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Δεσκάτης, Δημήτριο Κόττα, τον αντιδήμαρχο, Δημήτριο Ανδρώνη και τον πρόεδρο του Δ.Σ., Ζήση Κόγιο, πραγματοποίησε προγραμματισμένες επισκέψεις στα εξής Υπουργεία.

-Στις 30-10-2023 στο Υπουργείο Εσωτερικών συναντήθηκαν με τον ↴↴↴

Υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, αρμόδιο για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου συζητήθηκαν τα θέματα της αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου Δεσκάτης, καθώς και της έκτακτης χρηματοδότησης του Δήμου.

-Στις 31-10-2023, το πρωί, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συναντήθηκαν με τον αρμόδιο Υφυπουργό, Νικόλαο Ταχιάο, όπου, εν’ όψει της ολοκλήρωσης της κατασκευής του οδικού άξονα Ε-65, συζητήθηκε το θέμα της διασύνδεσης αυτού με τον οικισμό της Δεσκάτης.

-Στις 31-10-2023, το απόγευμα, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συναντήθηκαν με τον Υπουργό, Δημήτριο Παπαστεργίου, όπου συζητήθηκαν τα θέματα των smart citys και των λευκών ζωνών τηλεφωνίας.

-Σε όλους τους παραπάνω Υπουργούς, εκτέθηκαν τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης και ειδικότερα το ζήτημα της έλλειψης ασθενοφόρου.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *