menu

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Δελτίο τύπου Δήμου Δεσκάτης με θέμα "ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗ ΔΕΣΚΑΤΗ"

    Στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα υλοποιηθεί από τις κινητές ιατρικές μονάδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος η δυνατότητα λήψης ιατρικών υπηρεσιών και διαγνωστικών εξετάσεων για τους πολίτες του Δήμου Δεσκάτης που το επιθυμούν.

    Συγκεκριμένα η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 και 23 Ιουλίου 2023 (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δεσκάτης με την αρωγή του Δήμου και του Κέντρου Κοινότητας Δεσκάτης.
    Οι ειδικότητες των ιατρών που θα παρέχουν τις υπηρεσίες είναι οι εξής: Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Γυναικολόγος, Οφθαλμίατρος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Γενικός Χειρουργός, Ακτινολόγος, Διαιτολόγος, Νευρολόγος, Ψυχολόγος- Παιδοψυχολόγος.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να ↴↴↴

καταχωρήσουν το ραντεβού μέσω : Της   ιστοσελίδας https://mykim.gr της εφαρμογής MyKIM διαθέσιμη σε Playstore & Appstore

    Επισημαίνεται ότι η δήλωση των ραντεβού γίνεται MONO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα, η διαδικασία υποβολής των αιτημάτων συμμετοχής μπορεί να γίνει μέσω του Κέντρου Κοινότητας από τις 8:30 – 13:00 στα τηλέφωνα:

Τσιούκα Αικατερίνη 2462351149 και Παπαγρηγορίου Γεωργία 2462351125 έχοντας οι ενδιαφερόμενοι ως απαραίτητα στοιχεία το ονοματεπώνυμό τους, το πατρώνυμο, τον ΑΜΚΑ, το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και τις ιατρικές ειδικότητες που επιθυμούν.

    Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπεδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).-

Γραφείου Τύπου Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *