menu

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ανεμογεννήτριες "Η υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος" του Ευθυμίου Παπαντώνη

Ταράνδους με πελώρια ατσάλινα κέρατα αποφάσισαν να κάνουν τα όμορφα και επιβλητικά βουνά της πατρίδας μας οι πολιτικοί μας αν...εγκέφαλοι, στο όνομα της απολιγνιτοποίησης της χώρας μας. Και οι εταιρίες εγκατάστασης και εκμετάλλευσης των ανεμογεννητριών επιδίδονται σε όργιο ↴↴↴
δικαστικών διώξεων εναντίον αγωνιζομένων πολιτών και κοινωνικών φορέων για να μη χάσουν τα κέρδη τους και κυρίως για να μην χάσουν τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις. 
Η υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, το οποίο ανήκει στον άνθρωπο, στην πανίδα και στη χλωρίδα, είναι για τους κερδοσκόπους αμελητέα παράγραφος και για τους πολιτικούς μας διαπραγματεύσιμο αγαθό. 
Δεν μένει παρά να συνειδητοποιήσουν οι τοπικές κοινωνίες το μέγεθος της επερχόμενης συμφοράς και να αντιδράσουν δυναμικά, αδιαφορώντας για τα κέρδη των επενδυτών και για τις πολιτικές σκοπιμότητες των πάσης φύσεως και βαθμίδας πολιτικών μας ταγών. 
Η Δεσκάτη και η Κρανιά το μοναδικό χώρο που μπορεί να διαπραγματευτούν για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου είναι εκείνος του Πεδίου Βολής, για να απαλλαγεί η περιοχή μας από τις εφιαλτικές ΝΑΤΟικες ρίψεις θανατηφόρων βομβών. Φύλακες γρηγορείτε. 

Ευθύμιος Παπαντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *