menu

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Φωτογραφικό υλικό Παλιουριάς

-Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν αναρτήσεις με λευκώματα (φωτογραφιών) (π.χ. Αναμνήσεις 1ο, 2ο, .. Σχολικές κλπ) με εικόνες από την καθημερινή  ζωή, εκδηλώσεις και  γεγονότα που συνέβησαν στο χρόνο στην Παλιουριά.

-Κάθε εικόνα χίλιες λέξεις και μια ιστορία για τον καθένα μας !!. 
-Παρατηρώντας τις εικόνες υπάρχουν  λέξεις με αξία, όπως οικογένεια, αγάπη, φιλία, στοργή, αλληλεγγύη, χαμόγελο  κ.ά.,  που είναι η κληρονομιά μας !!. 

-Βλέποντας τις εικόνες πολλοί από τους εικονιζόμενους έφυγαν από τη ζωή, υπάρχουν όμως σήμερα μέχρι και τα τρισέγγονά τους στην Παλιουριά. 

-Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο μου, από φίλους του ιστολογίου, πάρα πολλές από το αρχείο του Πολιτιστικού - Περιβαλλοντικού Συλλόγου Παλιουριάς, που έδωσαν οι κάτοικοι του χωριού και του Δημητρίου Καλτσούνη που ήταν φωτογράφος την δεκαετία 1970.

-Όσοι από τους αναγνώστες διαθέτουν φωτογραφίες που δεν υπάρχουν στις αναρτήσεις  και επιθυμούν να δημοσιευθούν, (οι οποίες θα επιστραφούν στους κατόχους αυθημερόν) να μου δοθούν ή ν' αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση opaliouriotis@gmail.com

-Επίσης όποιος αναγνώστης επιθυμεί να λάβει φωτογραφίες (ηλεκτρονικά) στις οποίες εικονίζονται δικά του πρόσωπα ή επιθυμεί να διαγραφεί κάποια, να απευθύνεται στη διεύθυνση του ιστολογίου (Επικοινωνία). 

-Στην κατηγορία (Παλιουριά
 Φωτογραφικό υλικό) ακολουθούν τα λευκώματα με φωτογραφίες. 
-Για όσες εικόνες υπάρχουν ημερομηνίες τοποθετήθηκαν επάνω στις εικόνες. 
-Για όσες νέες εικόνες περιέλθουν στην ιστοσελίδα και υπάρχει χρονολογία θα τοποθετούνται  στην αντίστοιχη δεκαετία, διαφορετικά θα δημιουργούνται νέα άλμπουμ των 100 εικόνων.

-Κάνοντας κλικ πάνω στην φωτογραφία της κάθε ανάρτησης θα εμφανίζονται οι εικόνες από το λεύκωμα (όλες μαζί αλλά και ξεχωριστά η κάθε μία σε μεγέθυνση) στο photos.google.com-

-Για μετάβαση στα φωτογραφικά άλμπουμ κλικ ΕΔΩ  και θα αναπτυχθούν όλα τα λευκώματα μετά την παρούσα ανάρτηση.-

Επιμέλεια: Στέργιος Γ. Παλπάνης


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος09:29

    σηγχαριτίρια για τη δουλιά σου. ευχαριστώ. Ν.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20:37

    Μπράβο Στέργιο, βλέποντας τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες με έφερες πολλά χρόνια πίσω και ξαναείδα τους χωριανούς μου... που είχα να τους δω από τα παιδικά μου χρόνια!!! Το χάρηκα πολύ!!!
    Αντώνης Τόσκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *