menu

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Στην Παλιουριά λειτούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ

-Στην Παλιουριά Γρεβενών λειτούργησε σήμερα (19-11-2017) ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου.  Περισσότερες πληροφορίες για το ναό κλικ ΕΔΩ
-Αρκετοί πιστοί προσήλθαν στην εκκλησία να προσευχηθούν και να πάρουν την ↴↴↴ 
ευλογία του Σεβασμιωτάτου.  Παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Καραστέργιος Δημήτριος (όπως και σε κάθε εκδήλωση), ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλιουριάς κ. Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου  κ. Παλπάνης Ηλίας.
-Όπως συνηθίζει με λόγια απλά και ουσίας ανέλυσε, την παραβολή του "Άφρονα πλουσίου" που αναγνώστηκε στο  σημερινό  Ευαγγέλιο.   
-Ακούραστος ο Σεβασμιώτατος κάθε Κυριακή επισκέπτεται και λειτουργεί σε κάποιο χωριό, έστω και με ελάχιστους κατοίκους, της Μητροπόλεως Γρεβενών, μέχρι να τα επισκεφθεί όλα και ν΄αρχίσει πάλι απ΄την αρχή. 
-Μετά τη θεία λειτουργία του προσφέρθηκε καφές καθώς και στη συνοδεία του σε κατάστημα του χωριού. Στη συζήτηση που ακολούθησε είδαμε  έναν άνθρωπο - κληρικό να νοιάζεται και ανησυχεί πραγματικά για το ποίμνιό του και τα προβλήματα του τόπου που αφιερώθηκε να υπηρετήσει.- 

opaliouriotis.gr






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *