menu

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Καλώς και κακώς κείμενα ..........

-Ο Δεκαπενταύγουστος πλησιάζει όπως και οι εκδηλώσεις και τα παραδοσιακά πανηγύρια που γίνονται κάθε χρόνο στο χωριό μας και στα γύρω  χωριά . Η Παλιουριά γέμισε από κόσμο (αδειούχους  - φιλοξενούμενους). Τα πρωτεία έχουν τα μικρά παιδιά που φέτος μαζεύτηκαν πολύ περισσότερα από  κάθε άλλη χρονιά και η πλατεία από τις απογευματινές ώρες μέχρι ↴↴↴
τις τελευταίες  της ημέρας.  έχει την τιμητική της. 
-Παραδοσιακά η πλατεία του Αγίου Νικολάου ήταν για όλους μας ο χώρος για να παίξουμε, αν και μερικοί αντιδρούν συνέχεια που κάποιες φορές γίνονται και μικροφθορές στην εκκλησία.  Οι αναμνήσεις των παιδιών από τα παιχνίδια τους στην πλατεία, είναι πολύ σημαντικότερες από τις μικροζημιές. 

-Ως εδώ όλα καλώς καμωμένα και αφορμή για την ανάρτηση είναι η απογοήτευση που ένοιωσα και τι παραδείγματα θα δώσουμε στα μικρά παιδιά σχετικά με τα σκουπίδια - καθαριότητα όταν:

1) Γύρω από την πλατεία υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών, οι μεγάλοι που δύσκολα ένα μικρό παιδί θα ανοίξει.
2) Μικροί κάδοι πουθενά, ούτε ένας   !!!!.
3) Κάτω και δίπλα από  κάθε παγκάκι, που υπάρχουν αρκετά, άδεια μπουκάλια νερού, πλαστικά ποτήρια από καφέδες, κουτιά από χυμούς, χαρτοπετσέτες και τόσα άλλα !!!!

-Ποιος φταίει ????  τα συμπεράσματα δικά σας !!!.

-Οι αρμόδιοι φορείς ας φροντίσουν για μικρούς κάδους και τουλάχιστον μέχρι να τοποθετηθούν, οι συνοδοί των παιδιών (γονείς, παππούδες κλπ) ας φροντίζουν να συγκεντρώνει ο καθένας τα δικά του σκουπίδια και να πετά στους μεγάλους κάδους.-

opaliouriotis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *