menu

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Επικοινωνία - Ενημέρωση

-Το ιστολόγιο  είναι ιδιωτικό και δημιουργήθηκε με σκοπό να χρησιμεύσει στους συγχωριανούς μου και φίλους της Παλιουριάς Γρεβενών ως ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του τόπου μας.
-Στόχος του ιστολογίου είναι η προβολή του τόπου μας, των ανθρώπων του και η διάσωση του τοπικού και εθνικού μας πολιτισμού.

-Δεν έχει κερδοσκοπικό σκοπό, δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει 
↴↴↴διαφημίσεις ή οτιδήποτε άλλο  οικονομικό και γενικό όφελος.

-Η έρευνα για ιστορικά στοιχεία, λαογραφία κλπ. συνεχίζεται και όταν προκύπτουν νέα στοιχεία θα ενημερώνονται (διορθώσεις - προσθέσεις)  οι αντίστοιχες κατηγορίες. 

-Επίσης όποιος αναγνώστης επιθυμεί να γνωστοποιήσει κοινωνικές εκδηλώσεις (γεννήσεις, βαπτίσεις, γάμους, κηδείες κλπ.) ή να λάβει φωτογραφίες (ηλεκτρονικά) στις οποίες εικονίζονται δικά του πρόσωπα ή επιθυμεί να διαγραφούν, να απευθύνεται στη διεύθυνση του ιστολογίου, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 6974044784, και  e-mail: opaliouriotis@gmail.com.

-Το ιστολόγιο δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που δημοσιεύονται στις αναρτήσεις. Ωστόσο, οφείλει να μη δημοσιεύει ή διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό, απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές.- 

Ο Διαχειριστής του ιστολογίου
Στέργιος Γ. Παλπάνης
(opaliouriotis.gr)

Ακολουθεί φόρμα επικοινωνίας 
                    ⇓ ⇓ ⇓                          -

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *