menu

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιουριάς για την Ημέρα της Γυναίκας

-Την Κυριακή 6 Μαρτίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιουριάς, με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποίησε εκδήλωση με ομιλία από τον Μιχάλη Ζηκόπουλο, μαιευτήρα – γυναικολόγο. Το ......
θέμα της ομιλίας ήταν «Γυναικολογικός καρκίνος και ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο παλαιό Σχολείο της Παλιουριάς σε μια κατάμεστη  αίθουσα.
-Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Δεσκάτης κ. Καραστέργιος Δημήτρης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παλιουριάς κ. Κόντος Γιώργος, οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού κ. Κυριαζίδη Κώστα, χαιρέτησαν την εκδήλωση, καθώς και η αντιδήμαρχος κ. Στάθη Σοφία και ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ κ. Τζιώλας Νίκος.  Οι Παλιουριώτισσες  όπως σε όλες τις εκδηλώσεις  ήταν παρούσες, ενώ μας  χαροποίησε ιδιαίτερα η παρουσία των γυναικών της Δήμητρας και του Καρπερού.
-Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατή Βασιλική παρουσίασε με συντομία τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στην καθιέρωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και έδωσε το λόγο στον κ. Ζηκόπουλο για την έναρξη της ομιλίας του. 
Δύσκολες επιστημονικές έννοιες, παρουσιάστηκαν με απλό και κατανοητό τρόπο, ακολούθησε συζήτηση με την ενεργό συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων γυναικών.
-Ευχαριστούμε τον ιατρό για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση, τον κ. Παλπάνη Στέργιο που κάλυψε με τον φωτογραφικό του φακό την εκδήλωση και  τον κ. Τριμίντζιο Χρήστο για την τεχνική εγκατάσταση και ρύθμιση, του καινούριου βιντεοπροβολέα του Συλλόγου μας.
Πρωταγωνίστριες όπως πάντα οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους


Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιουριάς










 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *